Οι παρόντες όροι διέπουν τη χρήση του διαδικτυακού φόρουμ (Συνέδριο Παραδοσιακής Ελληνικής Ιατρικής) στο https://discussion.traditionalhellenicmedicine.gr. Για να χρησιμοποιήσετε το φόρουμ, πρέπει να αποδεχτείτε αυτούς τους όρους.

Η εταιρεία μπορεί να προσφέρει άλλα προϊόντα και υπηρεσίες, με διαφορετικούς όρους. Οι παρόντες όροι ισχύουν μόνο για τη χρήση του φόρουμ.

Μετάβαση σε:

Σημαντικοί όροι

Αυτοί οι όροι περιλαμβάνουν μια σειρά σημαντικών διατάξεων που επηρεάζουν τα δικαιώματα και τις ευθύνες σας, όπως οι αποποιήσεις στην Αποποίηση ευθυνών, τα όρια της ευθύνης της εταιρείας σε εσάς στο Όρια ευθύνης, η συμφωνία σας να καλύψετε την εταιρεία για ζημιές που προκλήθηκαν από την κατάχρηση του φόρουμ από εσάς στην Η ευθύνη σας, και συμφωνία για τη διαιτησία διαφορών στο Διαφορές.

Η άδειά σας για χρήση του φόρουμ

Με την επιφύλαξη αυτών των όρων, η εταιρεία σάς δίνει την άδεια να χρησιμοποιήσετε το φόρουμ. Όλοι πρέπει να συμφωνήσουν με αυτούς τους όρους για να χρησιμοποιήσουν το φόρουμ.

Όροι χρήσης του φόρουμ

Η άδειά σας για χρήση του φόρουμ υπόκειται στις ακόλουθες προϋποθέσεις:

 1. Πρέπει να είστε τουλάχιστον δεκατριών (13) ετών.

 2. Δεν μπορείτε πλέον να χρησιμοποιήσετε το φόρουμ εάν η εταιρεία επικοινωνήσει απευθείας μαζί σας για να πει ότι δεν μπορείτε.

 3. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε το φόρουμ σύμφωνα με την πολιτική Αποδεκτή χρήση και Πρότυπα περιεχομένου.

Αποδεκτή χρήση

 1. Δεν επιτρέπεται η παραβίαση του νόμου χρησιμοποιώντας το φόρουμ.

 2. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ή να προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό κάποιου άλλου στο φόρουμ χωρίς την ειδική του άδεια.

 3. Δεν επιτρέπεται να αγοράζετε, να πουλάτε ή να ανταλλάσσετε με άλλο τρόπο ονόματα χρηστών ή άλλα μοναδικά αναγνωριστικά στο φόρουμ.

 4. Δεν επιτρέπεται η αποστολή διαφημίσεων, αλυσίδων επιστολών ή άλλων αιτημάτων μέσω του φόρουμ ή η χρήση του φόρουμ για τη συλλογή διευθύνσεων ή άλλων προσωπικών δεδομένων για εμπορικές λίστες ή βάσεις δεδομένων.

 5. Δεν επιτρέπεται η αυτοματοποίηση της πρόσβασης στο φόρουμ ή η παρακολούθηση του φόρουμ, όπως με πρόγραμμα web crawler, πρόσθετο προγράμματος περιήγησης browser plug-in or add-on ή άλλο πρόγραμμα υπολογιστή που δεν είναι πρόγραμμα περιήγησης στο Web. Μπορείτε να ανιχνεύσετε το φόρουμ για ευρετήριο σε μια δημόσια διαθέσιμη μηχανή αναζήτησης, εάν εκτελείτε μία.

 6. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φόρουμ για την αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε λίστες διανομής, ομάδες συζήτησης ή ψευδώνυμα αλληλογραφίας ομάδας.

 7. Δεν μπορείτε να υπονοείτε ψευδώς ότι είστε συνδεδεμένοι ή έχετε έγκριση από την εταιρεία.

 8. Δεν επιτρέπεται η υπερσύνδεση hyperlink με εικόνες ή άλλο περιεχόμενο non-hypertext στο φόρουμ σε άλλες ιστοσελίδες.

 9. Δεν επιτρέπεται η κατάργηση σημείων που δείχνουν την ιδιοκτησία από υλικό που κατεβάζετε από το φόρουμ.

 10. Δεν μπορείτε να εμφανίσετε κανένα μέρος του φόρουμ σε άλλους ιστότοπους με <iframe>.

 11. Δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε, να αποφύγετε ή να παρακάμψετε τυχόν περιορισμούς ασφαλείας ή πρόσβασης του φόρουμ.

 12. Δεν επιτρέπεται να πιέζετε την υποδομή του φόρουμ με έναν παράλογο όγκο αιτημάτων ή αιτήματα που έχουν σχεδιαστεί για να επιβάλουν ένα παράλογο φορτίο σε συστήματα πληροφοριών που βρίσκονται κάτω από το φόρουμ.

 13. Δεν επιτρέπεται η πλαστοπροσωπία άλλων μέσω του φόρουμ.

 14. Δεν μπορείτε να ενθαρρύνετε ή να βοηθήσετε κανέναν να παραβιάσει αυτούς τους όρους.

Πρότυπα περιεχομένου

 1. Δεν επιτρέπεται η υποβολή περιεχομένου στο φόρουμ που είναι παράνομο, προσβλητικό ή με άλλο τρόπο επιβλαβές για άλλους. Αυτό περιλαμβάνει περιεχόμενο που είναι παρενοχλητικό, ακατάλληλο ή καταχρηστικό.

 2. Δεν επιτρέπεται η υποβολή περιεχομένου στο φόρουμ που παραβιάζει το νόμο, παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας κανενός ατόμου, παραβιάζει το απόρρητο κάποιου ή παραβιάζει συμφωνίες που έχετε με άλλους.

 3. Δεν επιτρέπεται η υποβολή περιεχομένου στο φόρουμ που περιέχει κακόβουλο κώδικα, όπως ιούς υπολογιστών, σκουλήκια, κακόβουλα προγράμματα, δούρειους ίππους ή άλλο επιβλαβές ή καταστροφικό περιεχόμενο ή λογισμικό υποκλοπής spyware.

 4. Δεν επιτρέπεται η υποβολή περιεχομένου στο φόρουμ ως απλό σύμβολο κράτησης θέσης, για την κατοχή συγκεκριμένης διεύθυνσης, ονόματος χρήστη ή άλλου μοναδικού αναγνωριστικού.

 5. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φόρουμ για να αποκαλύψετε πληροφορίες που δεν έχετε το δικαίωμα να αποκαλύψετε, όπως εμπιστευτικές ή προσωπικές πληροφορίες άλλων.

Επιβολή

Η εταιρεία μπορεί να ερευνήσει και να διώξει παραβιάσεις αυτών των όρων στο μέγιστο νομικό βαθμό. Η εταιρεία μπορεί να ειδοποιήσει και να συνεργαστεί με τις αρχές επιβολής του νόμου για τη δίωξη παραβάσεων του νόμου και αυτών των όρων.

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει, να επεξεργαστεί, και να διαγράψει περιεχόμενο στο φόρουμ για οποιονδήποτε λόγο. Εάν πιστεύετε ότι κάποιος έχει υποβάλει περιεχόμενο στο φόρουμ κατά παράβαση αυτών των όρων, επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως.

Ο λογαριασμός σας

Πρέπει να δημιουργήσετε και να συνδεθείτε σε έναν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε ορισμένες δυνατότητες του φόρουμ.

Για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, πρέπει να δώσετε μερικές πληροφορίες για τον εαυτό σας. Εάν δημιουργήσετε λογαριασμό, συμφωνείτε να παρέχετε, τουλάχιστον, μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να διατηρείτε την εν λόγω διεύθυνση ενημερωμένη. Μπορείτε να κλείσετε τον λογαριασμό σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας e-mail traditionalhellenicmedicine@gmail.com.

Συμφωνείτε να είστε υπεύθυνοι για όλες τις ενέργειες που πραγματοποιούνται μέσω του λογαριασμού σας, είτε εξουσιοδοτούνται από εσάς είτε όχι, μέχρι να κλείσετε τον λογαριασμό σας ή να ενημερώσετε την εταιρεία ότι ο λογαριασμός σας έχει παραβιαστεί. Συμφωνείτε να ειδοποιήσετε την εταιρεία αμέσως εάν υποψιάζεστε ότι ο λογαριασμός σας έχει παραβιαστεί. Συμφωνείτε να επιλέξετε έναν ασφαλή κωδικό πρόσβασης για τον λογαριασμό σας και να τον κρατήσετε μυστικό.

Η εταιρεία ενδέχεται να περιορίσει, να αναστείλει ή να κλείσει το λογαριασμό σας στο φόρουμ σύμφωνα με την πολιτική της για τον χειρισμό αιτημάτων διαγραφής που σχετίζονται με πνευματικά δικαιώματα ή εάν η εταιρεία πιστεύει εύλογα ότι έχετε παραβεί κάποιον κανόνα σε αυτούς τους όρους.

Το περιεχόμενό σας

Τίποτα από αυτούς τους όρους δεν παρέχει στην εταιρεία δικαιώματα ιδιοκτησίας στην πνευματική ιδιοκτησία που μοιράζεστε με το φόρουμ, όπως πληροφορίες λογαριασμού, δημοσιεύσεις ή άλλο περιεχόμενο που υποβάλλετε στο φόρουμ. Επίσης τίποτα από αυτούς τους όρους δεν σας παρέχει κανένα δικαίωμα ιδιοκτησίας στην πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας.

Εσείς παραμένετε αποκλειστικά υπεύθυνοι για το περιεχόμενο που υποβάλλετε στο φόρουμ. Συμφωνείτε να μην υπονοείτε εσφαλμένα ότι το περιεχόμενο που υποβάλλετε στο φόρουμ χρηματοδοτείται ή εγκρίνεται από την εταιρεία. Αυτοί οι όροι δεν υποχρεώνουν την εταιρεία να αποθηκεύει, να διατηρεί ή να παρέχει αντίγραφα του περιεχομένου που υποβάλλετε και να το αλλάζουμε, σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

Το περιεχόμενο που υποβάλλετε στο φόρουμ ανήκει σε εσάς και αποφασίζετε ποια άδεια θα δώσετε σε άλλους για αυτό. Αλλά τουλάχιστον, επιτρέπετε στην εταιρεία να παρέχει περιεχόμενο που υποβάλλετε στο φόρουμ σε άλλους χρήστες του φόρουμ. Αυτή η ειδική άδεια επιτρέπει στην εταιρεία να αντιγράφει, να δημοσιεύει και να αναλύει περιεχόμενο που υποβάλλετε στο φόρουμ.

Όταν το περιεχόμενο που υποβάλλετε καταργείται από το φόρουμ, είτε από εσάς είτε από την εταιρεία, η ειδική άδεια της εταιρείας λήγει όταν το τελευταίο αντίγραφο εξαφανιστεί από τα αντίγραφα ασφαλείας της εταιρείας, τις cache και άλλα συστήματα. Άλλες άδειες που εφαρμόζετε σε περιεχόμενο που υποβάλλετε, όπως οι άδειες [Creative Commons] (https://creativecommons.org), ενδέχεται να συνεχιστούν μετά την κατάργηση του περιεχομένου σας. Αυτές οι άδειες ενδέχεται να παρέχουν σε άλλους, ή στην ίδια την εταιρεία, το δικαίωμα να κοινοποιήσουν ξανά το περιεχόμενό σας μέσω του φόρουμ.

Άλλα άτομα που λαμβάνουν περιεχόμενο που υποβάλλετε στο φόρουμ ενδέχεται να παραβιάζουν τους όρους υπό τους οποίους χορηγείτε άδεια για το περιεχόμενό σας. Συμφωνείτε ότι η εταιρεία δεν θα είναι υπεύθυνη για εσάς για αυτές τις παραβιάσεις ή τις συνέπειές τους.

Η ευθύνη σας

Συμφωνείτε να αποζημιώσετε την εταιρεία από νομικές αξιώσεις άλλων που σχετίζονται με την παραβίαση αυτών των όρων ή την παραβίαση αυτών των όρων από άλλους που χρησιμοποιούν τον λογαριασμό σας στο φόρουμ. Τόσο εσείς όσο και η εταιρεία συμφωνείτε να κοινοποιήσετε στην άλλη πλευρά τυχόν νομικές αξιώσεις για τις οποίες ίσως χρειαστεί να αποζημιώσετε την εταιρεία το συντομότερο δυνατό. Εάν η εταιρεία δεν σας ειδοποιήσει για νομική αξίωση, δεν θα χρειαστεί να αποζημιώσετε την εταιρεία για ζημιές που θα μπορούσατε να υπερασπιστείτε ή να μετριάσετε μετά απο ειδοποίηση. Συμφωνείτε να επιτρέψετε στην εταιρεία να ελέγχει την έρευνα, την υπεράσπιση και τον διακανονισμό νομικών αξιώσεων για τις οποίες θα πρέπει να αποζημιώσετε την εταιρεία και να συνεργαστείτε με αυτές τις προσπάθειες. Η εταιρεία συμφωνεί να μην συμφωνήσει σε οποιαδήποτε διευθέτηση που παραδέχεται βλάβη για εσάς ή επιβάλλει υποχρεώσεις σε εσάς χωρίς την προηγούμενη συμφωνία σας.

Αποποίηση ευθυνών

Αποδέχεστε κάθε κίνδυνο χρήσης του φόρουμ και του περιεχομένου στο φόρουμ. Όσο το επιτρέπει ο νόμος, η εταιρεία και οι προμηθευτές της παρέχουν το φόρουμ ως έχει, χωρίς καμία απολύτως εγγύηση.

Το φόρουμ μπορεί να υπερσυνδεθεί και να ενσωματώσει φόρουμ και υπηρεσίες που εκτελούνται από άλλους. Η εταιρεία δεν παρέχει καμία εγγύηση σχετικά με τις υπηρεσίες που διαχειρίζονται άλλοι ή το περιεχόμενο που μπορεί να παρέχουν. Η χρήση υπηρεσιών που εκτελούνται από άλλους μπορεί να διέπεται από άλλους όρους μεταξύ εσάς και της υπηρεσίας που εκτελείται.

Όρια ευθύνης

Ούτε η εταιρεία ούτε οι προμηθευτές της θα είναι υπεύθυνοι για εσάς για ζημίες λόγω παραβίασης της παρούσας σύμβασης.

Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για ζημίες τρίτων από δημοσίευση υλικού που παραβιάζει τους όρους χρήσης μας.

Σχόλια

Η εταιρεία χαιρετίζει τα σχόλιά σας και τις προτάσεις σας για το φόρουμ. Ανατρέξτε στην ενότητα Επικοινωνία παρακάτω για τρόπους επικοινωνίας μαζί μας.

Συμφωνείτε ότι η εταιρεία θα είναι ελεύθερη να ενεργήσει βάσει των σχολίων και των προτάσεων που παρέχετε και ότι η εταιρεία δεν θα χρειαστεί να σας ειδοποιήσει ότι χρησιμοποιήθηκαν τα σχόλιά σας, να λάβει την άδειά σας για χρήση ή να σας πληρώσουμε. Συμφωνείτε να μην υποβάλετε σχόλια ή προτάσεις που πιστεύετε ότι ενδέχεται να είναι εμπιστευτικές ή ιδιόκτητες, σε εσάς ή σε άλλους.

Τερματισμός

Είτε εσείς είτε η εταιρεία ενδέχεται να τερματίσετε τη συμφωνία που ορίζεται στους παρόντες όρους ανά πάσα στιγμή. Όταν λήξει η συμφωνία μας, λήγει επίσης η άδειά σας για χρήση του φόρουμ.

Οι ακόλουθες διατάξεις ισχύουν μετά το τέλος της συμφωνίας μας: Το περιεχόμενό σας, Σχόλια, Η ευθύνη σας, Αποποίηση ευθυνών, Όρια ευθύνης, and Γενικοί Όροι.

Διαφορές

Για οποιαδήποτε διαφορά ανακύψει στα πλαίσια της χρήσης του φόρουμ αποκλειστικά αρμόδια ορίζονται τα δικαστήρια των Αθηνών και εφαρμοστέο το ελληνικό δίκαιο.

Γενικοί Όροι

Εάν μια διάταξη αυτών των όρων είναι ανεφάρμοστη όπως γράφτηκε, αλλά θα μπορούσε να αλλάξει για να καταστεί εκτελεστή, η διάταξη αυτή θα πρέπει να τροποποιηθεί στον ελάχιστο βαθμό που απαιτείται για να καταστεί εκτελεστή. Σε αντίθετη περίπτωση, η διάταξη αυτή θα πρέπει να καταργηθεί.

Δεν μπορείτε να εκχωρήσετε τη συμφωνία σας με την εταιρεία. Η εταιρεία μπορεί να εκχωρήσει τη συμφωνία σας σε οποιαδήποτε θυγατρική της εταιρείας, οποιαδήποτε άλλη εταιρεία που αποκτά τον έλεγχο της εταιρείας ή οποιαδήποτε άλλη εταιρεία που αγοράζει περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας που σχετίζονται με το φόρουμ. Οποιαδήποτε απόπειρα εκχώρησης κατά των παρόντων Όρων δεν έχει νομική ισχύ.

Ούτε η άσκηση οποιουδήποτε δικαιώματος βάσει της παρούσας συμφωνίας, ούτε η παραίτηση από οποιαδήποτε παραβίαση της παρούσας συμφωνίας, παραιτείται από οποιαδήποτε άλλη παραβίαση της παρούσας συμφωνίας.

Αυτοί οι όροι ενσωματώνουν όλους τους όρους συμφωνίας μεταξύ εσάς και της εταιρείας σχετικά με τη χρήση του φόρουμ. Αυτοί οι όροι αντικαθιστούν εντελώς οποιεσδήποτε άλλες συμφωνίες σχετικά με τη χρήση του φόρουμ, γραπτές ή όχι.

Επικοινωνία

Μπορείτε να ενημερώσετε την εταιρεία σχετικά με αυτούς τους όρους και να στείλετε ερωτήσεις στην εταιρεία, στο traditionalhellenicmedicine@gmail.com.

Η εταιρεία μπορεί να σας ειδοποιήσει σύμφωνα με αυτούς τους όρους χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχετε για το λογαριασμό σας στο φόρουμ ή δημοσιεύοντας ένα μήνυμα στην αρχική σελίδα του φόρουμ ή στη σελίδα του λογαριασμού σας.

Αλλαγές

Η εταιρεία ενημέρωσε για τελευταία φορά αυτούς τους όρους στις 2 Φεβρουαρίου 2021 και ενδέχεται να ενημερώσει ξανά αυτούς τους όρους. Η εταιρεία θα δημοσιεύσει όλες τις ενημερώσεις στο φόρουμ. Για ενημερώσεις που περιέχουν ουσιαστικές αλλαγές, η εταιρεία συμφωνεί να σας στείλει μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εάν έχετε δημιουργήσει έναν λογαριασμό και έχετε παράσχει μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η εταιρεία μπορεί επίσης να ανακοινώσει ενημερώσεις με ειδικά μηνύματα ή ειδοποιήσεις στο φόρουμ.

Μόλις λάβετε ειδοποίηση για μια ενημέρωση σε αυτούς τους όρους, πρέπει να συμφωνήσετε με τους νέους όρους, προκειμένου να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το φόρουμ.